BYT FREM TIL 15. JANUAR   |   PRISGARANTI   |   FRI FRAGT OVER 499,-

Betingelser og retur

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Amazing Living.

Levering og betaling:

Hver gang du bestiller en vare igennem Amazing Living sender vi helt automatisk en ordrebekræftelse til dig, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Beløbet vil først blive trukket fra dit betalingskort, når ordren er afsendt. Alle priser på Amazing Living er inkl. 25% moms, og i DKK. Hvis du nægter modtagelse af bestilte varer eller ikke afhenter dem i GLS shoppen, skal du selv afholde udgifter i forbindelse med returneringen, som vil blive trukket fra, når beløbet for varen refunderes.

Retur:

Vi yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne.

Du kan bestille returlabel her lige til at printe ud, så du slipper for køen på posthuset: ved at trykke her

Ved returnering sendes varerne til : Amazing Living, Pakkecenter Nord, Gjerndrupvej 36, 9700 Brønderslev.

Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelsen, skal meddeles inden 24 timer på mail: info@amazingliving.dk. eller telefon:+45 61368634.

Reklamations – og klageret:

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er varen beskadiget under transporten, har fejl og mangler, og du ikke ønsker en ny vare, men blot at returnere den, skal du selv afholde udgifter til fragten. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betaling online via:

– Dankort
– JCB, Maestro, VISA og MasterCard
– Visa Dankort og e-dankort
– Kort fra Forbrugsforeningen
– Kontooverførsel til reg.nr. 3163, konto nr. 3807117475.
– EAN nummer

Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN: DK0630003807117475 og swift: DABADKKK
Venligst anfør ordrenummer på indbetalingen.

Fragtpriser:

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.

Levering til erhvervsadresse med Post Nord kr. 39,- (gratis over 499,-)
Levering til GLS PAKKE SHOP kr. 39,- (gratis over 499,-)
Levering til privatadresse med GLS kr. 59,-

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset. Levering sker med Post Nord.

GLS PAKKE SHOP: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos Blockbuster, i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv, hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Privatpakke: Levering af privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste GLS shop.

Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne, Bornholm og lande i Europa vil fragten fremgå på ordren – Ved større forendelser (pallegods) vil der komme et ekstra tillæg.

Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt – så kontakt os på info@bestliving.dk eller +45 61368634 – så vil vi hjælpe dig.

Persondatapolitik – Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Amazing Living og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Amazing Living videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Amazing Living har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@amazingliving.dk

Velkommen og god fornøjelse med din bestilling.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.