PRISGARANTI   |   FRI FRAGT OVER 499,-   |   30 DAGES RETURRET

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen fortolker den klassiske skandinaviske stil på deres egen måde og tilføjer nordiskdesign et moderne udtryk og har med deres unikke design skabt et karakteristisk udtryk, der komplimenterer den stilsikre boligindretning. Broste Copenhagen´s design er møbler i rene linjer, minimalistisk kombineret med bløde tekstiler i lækre farver og kvaliteter. Broste Copenhagen er kendt for at være rigtig dygtige til at designe keramik i smukke former og finisher. Udtrykket er nutidigt  og altid med et personligt fingeraftryk.

Historien bag Broste Copenhagen

Broste Copenhagen blev grundlagt i København i 1955, er vokset en del siden og er i dag et af af de største interiørbrands i norden. Hos Broste Copenhagen har man altid rejst ud i verden, for at finde inspiration til deres 2 årlige kollektioner og de har udviklet et øje og en fornemmelse for den næste trend indenfor boligretning og design, hvor der ikke gåes på kompromis med materialer og kvalitet. Der er kælet for alle produkter, som fremstilles efter skånsomme metoder med miljøet og materialernes oprindelige karakter i fokus. Broste Copenhagens designs er udtryk for bæredygtighed og tager udgangspunkt i danske designtraditioner med et moderne tvist og nutidigt udtryk. De nye produkter præsenteres på messer rundt i hele verden og Broste Copenhagen har forlængst slået sig an, som et internationalt interiør brand, kendt for deres nordiske interiørstil og stilsikre boligindretning.

Amazing Living – din forhandler af Broste Copenhagen

Kollektionerne byder på lækre puder og plaider, trendy lamper, skøn keramik, smukke møbler,  gulvtæpper og meget mere. Derfor lader man sig altid inspirere og Broste Copenhagen er blandt et af vores mest populære brands, når boligen skal fornyes. Så tag et kig på vores store udvalg af Broste Copenhagens kollektion og skab din egen personlige boligstil.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Vind 3000,-

Vind gavekort og andre skønne præmier til hjemmet. Hver måned trækker vi lod mellem alle vores nyhedsbrevsmodtagere. Tilmeld dig her.