PRISGARANTI   |   FRI FRAGT OVER 499,-   |   30 DAGES RETURRET

OX Denmarq

Gennemført design, æstetisk enkelthed og suveræn kvalitet er en del af opskriften på OX Denmarq´s succes. Idéen og konceptet bag den danske designvirksomhed hviler solidt på en konsekvent stræben efter at skabe det absolut sublime. Dét gælder både, når det kommer til OX Denmarq´s smukke, enkle og tidløse design og det kompromisløse håndværk, men også når det kommer til virksomhedens krav til materialer og kvalitet såvel som deres fokus på produktionens etiske- og miljømæssige ansvarlighed.

 Materialerne er primært koncentreret omkring rustfri stål, messing og kobber samt marmor og kernelæder. Kollektion rummer blandt andet smukke lounge stole, taburetter, marmorsideborde, -sofaborde og -spiseborde samt – ikke mindst – OX Denmarq´s superelegante og absolut kompromisløse ‘KS Chair’ – en nyfortolkning af BKF-stolen, også kendt som ’flagermusstolen’ eller ’sommerfuglestolen’.

 Ikonisk design med 80-års jubilæum

Den ikoniske BKF-stol er oprindeligt designet af arkitekttrioen Bonet, Kurchan og Ferrari (BKF), og blev første gang præsenteret på en designudstilling i Buenos Aires, Argentina, i begyndelsen af 1940´erne. Stolens design udmærker sig særligt ved stellets unikke udformning, og ved det udspændte sæde i kernelæder.

BKF stolens læder var oprindeligt garvet hos en dygtig og anerkendt argentinsk saddelmager, for netop læderets kvalitet spiller en væsentlig rolle for stolens funktion og robusthed. Således er forudsætningen for Ox Denmarq´s succes med deres version af flagermusstolen, ikke mindst deres indgående viden og håndværksmæssige ekspertise omkring fremstilling af kernelæder.

 KS Chair fra OX Denmarq

Bag Ox Denmarq´s flagermusstol ‘KS Chair’ står, ligesom bag virksomheden, den danske designer Dennis Marquart. Hans elegante version af flagermusstolen har sæde fremstillet i garvet anilin læder og ramme i stål. Stolens håndværksmæssige kvalitet og det stilfulde og enkle design, har skabt opmærksomhed verden over, først og fremmest fordi siddekomforten på det udspændte læder er helt i top, men også fordi stolens designmæssige enkle udtryk tager sig helt exceptionelt godt ud i indretningen.

Flagermusstolen ‘KS Chair’ fra Ox Denmarq har regulerbar nakkepude, som sikrer stolens optimale siddekomfort, og til ’KS Chair’ fås endvidere den sammenklappelige fodskammel ’OX Denmarq Stool’, der ligesom ’KS Chair’, er fremstillet i rustfrit stål og kernelæder. Både ’Ox Denmarq KS Chair’ og ’OX Denmarq Stool’ fås med læder i farverne; sort, mocca, natur og cognac.

 Kvalitet og elegance i arkitektonisk harmoni

Den sublime læderkvalitet går igen i OX Denmarq´s smukke, tidløse loungestole ‘OX Denmarq September’ og ‘OX Denmarq RAMA’ med stel i henholdsvis egetræ og stål samt lædersæde i sort, cognac, natur eller mocca.

Det tidløse, smukke designudtryk ser man også i OX Denmarq´s kollektion af elegante marmorborde. Her oplever man igen Dennis Marquarts særlige evne til at kombinere få materialer af høj kvalitet i enkle, lette møbeldesign, der udstråler elegance og arkitektonisk harmoni. Kollektionen byder på både sideborde, sofaborde og spiseborde med lakeret stel i enten messing, sort eller stål samt marmorplader i hvid, sort eller grøn marmor.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Vind 3000,-

Vind gavekort og andre skønne præmier til hjemmet. Hver måned trækker vi lod mellem alle vores nyhedsbrevsmodtagere. Tilmeld dig her.