PRISGARANTI   |   FRI FRAGT OVER 499,-   |   30 DAGES RETURRET

Specktrum

Specktrum er er et dansk interiør brand, hvor en oprigtig passion for design, det individuelle udtryk og de personlige detaljer er grundlæggende elementer i deres kollektion. Specktrum ønsker at skabe moderne interiør til hjemmet, som gør indtryk, skaber blikfang, bliver en integreret del af hverdagen og det foretrukne boligtilbehør.

Når det første indtryk er vigtigt

Specktrum er interiør og tilbehør til hjemmet som ændrer udtrykket i boligen, i forhold til omgivelser og sammensætningen og hjælper dig med at skabe indviduelle og personlige løsninger i boligindretningen. Specktrum´s mission er at tilføje kant og karakter til hjemmet med deres boligkollektion til yderst fornuftige og rimelige priser, som er tilgængelige for alle. Specktrum boliginteriør er overkommelig luksus til hverdagen og kvalitetsprodukter.

Intet må gøres halvt

Specktrum er grundlagt af søstrene Anne og kristina Laursen. Specktrum er visionen om, at skabe moderne kvalitetsprodukter og ideen om at godt samarbejde er vejen til succes og et solidt fundament til kreativiteten. Anne og kristina Laursen mener, at det er vigtigt at være personligt involveret i alle processer og tror på, at det er de små ting tilsammen, som gør den store foreskel, når deres kollektion af boliginteriør skal skabes. Det er denne optik Specktrum bygger på. Annes og kristinas passion for design, sans for detalje og kvalitet skinner klart igennem i deres kollektion.

Specktrums kollektion af boliginteriør

Hos Amazing Living fører vi et bredt udvalg af Specktrums kollektion af boliginteriør. Specktrum er et forholdsvis nyt dansk brand og vi mødte de 2 søde søstre på messe for ganske få år siden på messe. På det tidspunkt var kollektionen ikke så stor, men de få produkter de havde, skabte blikfang blandt mange andre udstillere og vi kunne straks se, at her var et nyt brand med stor potientiale skabt. Siden er der kommet mange fine produkter til og Specktrums nyheder emmer altid af klasse og personlighed og man ser tydeligt, at der tanker bag og at der er kælet for detaljen. Specktrums univers er hurtig blevet et af vores bedste solgt brands og deres kollektion byder blandt andet på et stort udvalg af smukke og eksklusive spejle, krystal lysestager, vaser i fint skåret glas i mange skønne farver, puder i lækker kvalitetsvelour og lamper.
Velkommen til Specktrum´s univers, vi håber at I bliver lige så begejstrede som os!
Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Vind 3000,-

Vind gavekort og andre skønne præmier til hjemmet. Hver måned trækker vi lod mellem alle vores nyhedsbrevsmodtagere. Tilmeld dig her.