Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Amazing Living. Levering og betaling: Hver gang du bestiller en vare igennem Amazing Living sender vi helt automatisk en ordrebekræftelse til dig, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Beløbet vil først blive trukket fra dit betalingskort, når ordren er afsendt. Alle priser på Amazing Living er inkl. 25% moms, og i DKK. Hvis du nægter modtagelse af bestilte varer eller ikke afhenter dem i GLS shoppen, skal du selv afholde udgifter i forbindelse med returneringen, som vil blive trukket fra, når beløbet for varen refunderes.

Prisgaranti Vi har prisgaranti på alle vores varer. Finder du en vare billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen. Vi justerer hele tiden vores priser for at sikre, at du spare mest muligt, når du handler hos os. Sådan får du prisgaranti:

1. Send en mail til: info@amazingliving.dk med et link eller et skærmbillede af prisen og tilbuddet som du har fundet på en anden dansk webshop. Skriv gerne “prisgaranti” som emnet i mailen.

2. Når vi modtager din henvendelse, så undersøger vi tilbuddet. Du vil herefter høre om det overholder betingelserne og om vi kan matche prisen.

3. Prisen på produktet nedsættes. Har du allerede bestilt, så overfører vi differencen til din konto. Betingelser for prisgaranti:

  • Din henvendelse skal være før din bestilling, eller senest 14 dage efter bestilling.
  • Prisen på varen er inkl. levering.
  • Prisgarantien gælder for danske webshops og kun online priser.
  • Prisgarantien gælder ikke rabatkoder, medlemskaber eller lign.
  • Prisgarantien gælder ikke åbningstilbud, ophørsudsalg eller andre tilbud i begrænset tid eller antal.
  • Fra tid til anden tilbyder vi vores kunder en rabatkode. Disse rabatkoder kan aldrig benyttes sammen med andre rabatordninger, her under Forbrugsforeningskortet.

Retur: Vi yder 30 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varerne og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varerne. Polstrede møbler bestilt i en bestemt farve tage ikke retur. Du kan bestille returlabel ved at overføre 59kr. på Mobile Pay til 61368634 og skrive dit ordre nr. i beskedfeltet. Denne kan dog ikke benyttes ved større varer, så som møbler og lignende. Ved returnering sendes varerne til : Amazing Living, Helgeshøj Alle´20-22, 2630 Taastrup. Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelsen, skal meddeles inden 24 timer på mail: info@amazingliving.dk. eller telefon:+45 61368634.

Reklamations - og klageret: Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er varen beskadiget under transporten, har fejl og mangler, og du ikke ønsker en ny vare, men blot at returnere den, skal du selv afholde udgifter til fragten. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Drejer det sig om en transportskade skal reklamationen indberettes umiddelbart efter modtagelse af varen, da vi skal give fragtfirmaet besked indenfor en 2 dage efter modtagelse. Derfor er det altid en god ide, at tjekke varen ved levering. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Betaling online via: - Dankort - JCB, Maestro, VISA og MasterCard - Visa Dankort og e-dankort - Kort fra Forbrugsforeningen - Kontooverførsel til reg.nr. 3163, konto nr. 3807117475. - EAN nummer Ved kontooverførsel fra udlandet brug venligst IBAN: DK0630003807117475 og swift: DABADKKK Venligst anfør ordrenummer på indbetalingen.

Fragtpriser: For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder. Levering til GLS PAKKE SHOP kr. 39,- (gratis over 499,-) Levering til privatadresse med GLS kr. 59,- GLS PAKKE SHOP: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1000 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om, at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops hos Blockbuster, i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv, hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den. Privatpakke: Levering af privatpakke sker med GLS. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, skal den afhentes i nærmeste GLS shop. Levering af møbler og større varer sker med fragtmanden og er til kantsten til din privatadresse. Der er gratis levering ved bestillinger over 499kr. Du skal have mulighed for at afsætte et tidsinterval på minimum 5 timer i dagtimerne på en aftalt hverdag, for at kunne tage imod dine varer. Hvis du ikke er hjemme på den aftalte dag, skal du selv betale for en ny levering, som koster 399kr. Hvis du nægter modtagelse af bestilte varer, skal du selv afholde udgiften på 399kr. i forbindelse med returneringen, som vil blive trukket fra, når beløbet for varen refunderes. Forsendelser til udlandet: Ved alle forsendelser til Grønland, Færøerne, Bornholm og lande i Europa vil fragten fremgå på ordren - Ved større forendelser (pallegods) vil der komme et ekstra tillæg. Har du spørgsmål til forsendelser til udlandet eller en pakkes vægt - så kontakt os på info@bestliving.dk eller +45 61368634 - så vil vi hjælpe dig.

Persondatapolitik - Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?: Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Amazing Living og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Amazing Living videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Amazing Living har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@amazingliving.dk Velkommen og god fornøjelse med din bestilling.