Jul hos Amazing Living


Idéer til stemningsfuld juleudsmykning og gaver


Lige nu går vi den dejligste tid i møde, for netop som det er allermest koldt og kedeligt ude, så kommer den smukke juletid og inviterer til idylliske stunder inden døre med julesysler og hyggelige gøremål.
Der skal planlægges, indkøbes gaver, og så skal husets naturligvis pyntes op – ikke så meget fordi traditionen foreskriver det, eller fordi julens gæster forventer det, men bare fordi det er så dejligt, at se sit eget smukke hjem i juleforklædning.
Her hos Amazing Living nyder vi også den stemningsfulde tid, og har igen i år fornøjelsen af at præsentere de smukkeste julekollektioner, julepynt og masser af dejlig julegaveinspiration. Lige nu bugner vores hylder af både pynt og skønne julegaveidéer; lækkert boligtilbehør, brugskunst, tekstiler og dekoration fra nogle af Danmarks dygtigste boligbrands.


Få inspiration til julegaveindkøb, og vores bedste idéer et julepyntet hjem


Er indkøbet af årets julegaver en udfordring, har du ikke modtaget ønskelister med specifikke gaveønsker - eller synes du bare det er hyggeligere, når julegaven er en overraskelse?
Lad os hjælpe dig på vej med en stribe gode bud på fine, anvendelige gaver, som vi af erfaring ved, alle sætter stor pris på.
Find playlisten med Bing Crosby og Frank Sinatras gamle juleklassikere frem, skænk dig en kop te, og lad os guide dig til årets dejligste julegaveindkøb. Få også 5 kreative idéer til julepyntning og dekoration med granranker og -kranse, og duftende stilleben. Rigtig god fornøjelse! 

10 absolutte gavehit

 

1. Bløde, dekorative pyntepuder

Fine pyntepuder, der skaber blikfang i såvel sofaen, lænestolen og sengen, er en skøn gaveidé. Se pudebetræk i alverdens dejlige mønstre og farver i vores store udvalg fra blandt andet Tine K Home, Bungalow, Specktrum, House Doctor og Nordal. Se udvalget af pudebetræk.


2. Den nye yndlingsvase

At sætte en smuk buket i en smuk vase, er en stor fornøjelse. Men selvom man ofte står og mangler en god vase eller urtepotte, så er det - besynderligt nok - noget af det, vi sjældent forærer os selv. Og dét gør vaser og potter til oplagte gaveidéer! Med det store udvalg af vaser og potter i glas, keramik, stentøj og aluminium fra blandt andet Eden Outcast, Nordal, House Doctor, Tine K. Home og Bloomingville, får du her det fineste udvalg at vælge imellem. Se voresudvalg af vaser og krukker & potter.

 

 

3. Kønt og praktisk med dug eller dækkeservietter

Blandt vores udvalg af duge og dækkeservietter, er blandt andet cirkelrunde dækkeservietter i abacá fra Tine K. Home, og smukke og praktiske bomuldsduge i flere farver og mønstre fra Bungalow og Bloomingville. Se duge og dækkeservietter.

 

4. Salatbestik og tagtøj

Lækkert tagtøj hører hjemme på et veldækket bord. Senest har vi fået et elegant udvalg gyldent bestik hjem fra Bloomingville og Nordal. Se det fine udvalg af bestik.

 

 

5 . Stemningsfuldt lys i mørket

Da vi i lange perioder herhjemme, mangler dagslys, er stager, lanterner og lyskæder af gode grunde yderst populære gaveidéer. Hos Amazing Living præsenterer vi et stort udvalg af smukke stager og lanterner i glas, stål og bambus, der spreder lys og dejlig stemning. Se stager og lanterner, og lyskæder.

 

6. Smukke kurve til både pynt og praktiske formål

Kurve er ikke bare nemme og praktiske opbevaringsløsninger, men giver også et hyggeligt touch i indretningen. Find fine kuveflet, kurve og kasser, som blandt andet kan fungere til opbevaring af huer og vanter i entréen, magasiner og aviser i stuen, vasketøjet i badeværelset, legetøjet på børnenes værelse, og klude og viskestykker i køkkenet. Se hele udvalget.

 

 

7. Giv en wellnessoplevelse

En evergreen blandt julegaveidéer, er lækre hud- og hårplejeprodukter. Hos Amazing Living fører vi Merakis velværeserie, som rummer kropspleje, hår – og ansigtspleje fremstillet af de bedste ingredienser fra naturens skattekammer, og som naturligvis er fri for farvestoffer og parabener. Velværegaven kan eventuelt suppleres med bløde, vamsede håndklæder og dejlige duftlys, som fuldender wellnessoplevelsen. Se udvalget fra Meraki, og håndklæder og badeværelsestilbehør fra Tine K. Home og Bungalow.

 

8. Bløde, lune og luksuriøse sengetæpper og plaider

Smukke boligtekstiler i form af sengetæpper og plaider, er både yderst praktiske og anvendelige i en kold tid, men tilføjer også et lunt og lækkert touch til indretningen.
Vi har skønne sengetæpper i bomuld og velour fra Broste Copenhagen, Nordal og Cozy Living, tibitanske lammeskind fra Ib Laursen og Bloomingville, og klassiske, stribede plaider fra Tine K. Home. Se det skønne udvalg.

 

 

9. Udstilling nips og klenodier

Blandt tidens populære gaveidéer er også elegante glasmontre og glasklokker, hvor man kan udstille sine personlige yndlingsnips og klenodier som smykker, parfumeflakoner og små designobjekter. 

Se de fine, små montre og bokse i glas og messing fra Broste Copenhagen, og de større glaskabinetter fra House Doctor her samt de nye glasklokker fra Meraki.

 

10. Hæng berømte kunstværker på væggen

Smukke illustrationer er en oplagte og dejlige gaveidéer, og her hos Amazing Living finder du et flot udvalg af fine illustrationer af blandt andet Matisse og Frida Kahlo fra Poster & Frame - PSTR Studio. Se udvalget.

 

 

5 kreative juleidéer

 Savner du lidt inspiration til julepyntning af hjemme, så deler vi her vores bedste idéer:

1. Granguirlander omkring dør- og vinduesparti

Med grankviste og en rulle vindseltråd binder du nemt lange, smukke granranker, som kan hænges op omkring dør- og vinduespartier, ude som inde.
Sådan gør du: Snur vindseltråd omkring grenen på den første kvist, læg en ny kvist, let forskudt, oven på den første og snur den fast. Fortsæt til ranken har den længde, du ønsker, og pynt med kogler, julestads og lyskæde, når du har fået guirlanden op at hænge. Se vores udvalg af den fineste julepynt

 

2. Sæt den fine pynt på en efterårsgren

Med den fine julepynt på en nøgen efterårsgren, skabes den smukkeste kontrast mellem den rå natur ude og den lune julestemning inde. Nyd den fine pynt på en gren, til den skal pryde juletræet. Se udvalget af vaser til blomster og grene.

 

3. Småfugle på julevisit

Med juleneg på altanen, i haven – eller endnu bedre; foran stue- eller køkkenvinduet, får du hyggeligt selskab af efterårets småfugle. Det er dejligt at kigge på, og de små venner skal jo også mærke, det er jul.

 

4. Julekranse inde og ude

Julekranse i mos, gran, grene eller strå, pynter både ude og inde. Grankranse kan jo købes, men er også hyggelige selv at fremstille.

Sådan gør du: Læg strå, kviste eller mos på et aflangt stykke hønsenet. Vikl nettet omkring materialet til en pølse. Bøj enderne mod hinanden og hæft dem fast med vindseltråd, så du får en krans. Nu kan kransen pyntes med grankviste, bær og silkebånd.

 

5. Skab stemningsfulde stilleben

Find smukke bakker frem og sæt duftende gran, krydderier som kanel og stjerneanis, julepynt sammen med stager og lys, og skab stemningsfulde julestilleben.

 

Vi ønsker dig en dejlig december, og rigtig god fornøjelse med de hyggelige sysler.

Skriv besked